Моята кошница:

0 item(s) - 0.00 лв.
You have no items in your shopping cart.

Всичко за вас и вашия мотоциклет!Магазин +359 878 955 100     Мото сервиз +359 878 955 610

История

Мотобум е създадена през 1993 г. с основна дейност внос и продажба в България на мотоциклети, мотоциклетни части и аксесоари. Благодарение на непрекъснато нарастващия пазар през 1998 компанията силно разширява своята дейност и се преобразува в Мотобум ООД.

Настояще

В момента компанията разполага с два големи мотоцентъра в София, Мотобум 1 разположен в западната част на столицата, Мотобум 2 в източната. Тези центрове имат магазин и шоурум за части, консумативи, аксесоари, складове и офиси, като Мотобум 1 има и сервиз за преглед и поправка на мотоциклети. Дестрибуторската мрежа на Мотобум обхваща още около 30 малки магазини и сервизи в цялата страна.

Мотобум е официален вносител в България на следните фирми:

ABUS August Bremicker Söhne KG - Германия
Bike-Lift s.r.l. – Италия
Continental Reifen Deutschland GmbH - Германия
iXS Hostettler ag - Швейцария
Kappa srl – Италия
Hevik srl – Италия
SW-MOTECH GmbH & Co. KG - Германия
PARTS EUROPE GMBH - Германия
PROFI PRODUCTS - Германия
Regina Catene Calibrate Spa – Италия
SHOEI Distibution GmbH - Германия
Sidi Sport srl – Италия
Vesrah Co., Inc. – Япония

Магазин Мотобум са се доказали във времето с качествени, проверени и сертифицирани мотоциклетни аксесоари, облекла и екипировка. Ние предлагаме голямо разнообразие от артикули, необходими за един безопасен моторен спорт и пълноценното удоволствие от това да бъдеш моторист.

За поддръжката на вашия мотоциклет, предлагаме консумативи на японската марка Vesrah, широка гама от продукти на Castrol, както и гуми на световно признатата марка Continental. За удобството на вашето мото пътешествие, се грижат Kappa и SW-MOTECH/BAGS-CONNECTION, чиито куфари и чанти са подхоящи за всеки вкус. А ако желаете да споделяте впечатленията си по време на пътуване, можете да се насочите към разговорните устройства и навигация на Interphone Cellularline. Швейцарската марка iXS и италианската Hevik осигуряват вашата пълна екипировка– якета, панталони, ръкавици и обувки както от кожа, така и от текстил. Ботушите и ботите на италианската марка Sidi гарантират безопастността и удобството на вашите крака. Магазините ни предлагат каски от висок клас на една от най-добрите марки - Shoei, а също така и такива на по-достъпни цени, на марките iXS и Kappa, като всяка една от тях притежава необходимите европейски сертификати за безопастност.    

В нашия уеб каталог ще намерите и много други артикули, предназначени за специфичните ви нужди. Не се колебайте да разгледате! 

Екипът на магазин Мотобум се старае да осигури всичко за вас и вашия мотоциклет.

Магазин МОТОБУМ

София 1618, ул. Любляна 27
Тел: +359 878 955 100
e-mail: motoboom1@motoboom.bg