Моята кошница:

0 item(s) - 0.00 лв.
You have no items in your shopping cart.

Всичко за вас и вашия мотоциклет!Магазин +359 878 955 100     Мото сервиз +359 878 955 610

Непромокаеми чанти SW-Motech SysBag WP

С разработването на новото семейство SysBag WP и новите водоустойчиви чанти за резервоар Pro WP, SW-Motech последователно следва пътя към превръщането си в първокласен доставчик на висококачествени приключенски меки чанти. Дизайнът и функциите на новите продукти говорят ясен език: Тези елегантни спътници предлагат надеждно сухо убежище за вашите вещи - независимо дали на резервоара, отзад или на страничния багажник.

Чантите SysBag WP са вашите надеждни спътници за безкомпромисни мотоциклетни приключения. За всяко приложение и всеки мотоциклет е създаден подходящ SysBag WP - трите модела S, M и L се различават по обем и начин на закрепване. Благодарение на внимателния подбор на материалите и сложната обработка, и трите чанти са напълно водоустойчиви и здрави. Имат roll-top затваряне и капак със застъпване. Вътрешната чанта е подвижна и може да се изважда, два свободно позициониращи се разделителя с велкро улесняват разделянето на багажа. Помислено е за всичко: закопчалките са предвидени за лесно използване с ръкавици, платките с MOLLE система позволяват закрепване на допълнителни джобове и принадлежности, халки за осигуряване с кабелни заключвалки, фиксиране на излишните дължини на ремъците с велкро и още много други. 

Моделите SysBag WP се предлагат както поотделно, така и в комплект с адаптерна плоча за съответния страничен багажник. Трите модела SysBag WP могат да бъдат закрепени върху заден багажник или странични багажници от други производители с ремъците, включени в комплекта. Тези, които изберат удобното решение за бързо сваляне и слагане от багажника с адаптерна плоча, трябва да закрепят чантите само веднъж върху включените адаптерни плочи с помощта на ремъци и двойни D-пръстени. Така подготвените чанти се закрепват с лекота към съответният страничен багажник: SW-Motech SLC за размери (S, M) или към SW-Motech PRO за рамер(L). SW-Motech също предлага както, отделно странични багажници PRO и SLC за повече от 300 модела мотоциклети, така и комплекти чанти SysBag WP комбинирани със съответните за модела мотоциклет странични багажници PRO или SLC.Артикули 1 до 15 от общо 16

Страница:
  1. 1
  2. 2

Таблица  Списък 

Задай в низходяща посока

Артикули 1 до 15 от общо 16

Страница:
  1. 1
  2. 2

Таблица  Списък 

Задай в низходяща посока