Моята кошница:

0 item(s) - 0.00 лв.
You have no items in your shopping cart.

Всичко за вас и вашия мотоциклет!Магазин +359 878 955 100     Мото сервиз +359 878 955 610

Motoz

Motoz произвежда най-добрите високоефективни офроуд и адвенчър гуми на пазара, те са произведени от хора със страст към мотоциклетите и които не правят компромис с уникалността и изключителното качество!
Кои са Motoz? Първо и най-важно, те са мотористи ентусиасти, които обичат да карат извън пътя. Разочаровани от невъзможността да получат гуми за мотоциклети, които хем се представят добре, и хем осигуряват дълъг пробег, те се заемат с проблема. Резултатът е нарастващата гама от специализирани ендуро, пустинни, приключенски, хибридни и мотокрос гуми на Motoz, които са най-качествените и високопроизводителни мотоциклетни гуми. Те са горда австралийска марка, произвеждаща офроуд и адвенчър гуми в челните редици на дизайна и технологиите, за да отговорят на непрекъснато нарастващите нужди на сериозните офроуд и адвенчър карачи.
Гумите Motoz се произвеждат в Тайланд в частна фабрика, която произвежда гуми за мотоциклети повече от 40 години. Motoz са единствените офроуд гуми произведени от завода. Motoz притежава, както всички форми и инструменти, необходими за производството на техните гуми по начина, по който ги искат, така и интелектуалната собственост, патентите и международните търговски марки. Motoz използва най-добрите налични материали, за да постигне високите стандарти, които осигуряват на техните гуми изключително дълъг живот и издръжливост, като процесът е сертифициран по ISO9001:2008 за осигуряване на качество (BVQI) и одитиран от TUV Rheinland.

  Всичко от Motoz може да видите ТУКThere are no products matching the selection.