Моята кошница:

0 item(s) - 0.00 лв.
You have no items in your shopping cart.

Всичко за вас и вашия мотоциклет!Магазин +359 878 955 100     Мото сервиз +359 878 955 610

Kappa

KAPPA създадена през 1956

Създадена през 1956 г. като Cappa (тогава още изписваща се с „C”), младата марка е разработена в Италия под ръководството на Paolo Vettore, тя бързо изпъква благодарение на своите практични технически продукти, характеризиращи се с внимание към детайла.

Италия е отлична отправна точка, но скоро отеснява за потенциала и стремежа да се постигне много повече. И така през 1991 г., десет години след регистрацията на марката, Giuseppe Visenzi, бивш шампион по мотоциклетизъм и основател на марката Givi, придобива компанията и марката, като я трансформира от Cappa в Kappa.

След промяната в името, Kappa започва разширяване в международен план, създавайки през 1995 г. дъщерно дружество в Montuel, Франция и през 1999 г. в Olerdola, Барселона, Испания. 

От тогава стремежът за постигане на по-добри резултати не е преставал, подхранван непркъснато от инвестиции в нови разработки, сложни изскледвания и много, много мотоциклетна страст. Резултатът от всичко това са изключително високите стандарти за качество и дизайн заслужено за всеки моторист по света!

Всичко от KAPPA може да видите ТУК