Моята кошница:

0 item(s) - 0.00 лв.
You have no items in your shopping cart.

Всичко за вас и вашия мотоциклет!Магазин +359 878 955 100     Мото сервиз +359 878 955 610

Още изгледи

Куфар/топ каса SW-Motech DUSC M

Бърз преглед

КУФАР С ОБЕМ 33 ЛИТРА

HSK.00.745.10000/B

Здрав, водоустойчив и многофункционален, твърдият куфар DUSC от SW-MOTECH е разработен за всякакъв тип приложение. Независимо дали спортна разходка, офроуд или голямо пътуване, новите куфари DUSC ще ви впечатлят със своята гъвкавост, лесно боравене и здрава конструкция.

Гъвкавостта на системата DUSC продължава, когато ги монтирате на мотоциклета. Всеки куфар DUSC може да се монтира като топ каса или като страничен куфар, отляво или отдясно. Собственият стил и приключенско ДНК прилягат, както на туристическите, така и на приключенските мотоциклети

645.00 лв.

Детайли

Куфар/топ каса SW-Motech DUSC M

HSK.00.745.10000/B

Здрав, водоустойчив и многофункционален, твърдият куфар DUSC от SW-MOTECH е разработен за всякакъв тип приложение. Независимо дали спортна разходка, офроуд или голямо пътуване, новите куфари DUSC ще ви впечатлят със своята гъвкавост, лесно боравене и здрава конструкция.

Гъвкавостта на системата DUSC продължава, когато ги монтирате на мотоциклета. Всеки куфар DUSC може да се монтира като топ каса или като страничен куфар, отляво или отдясно. Собственият стил и приключенско ДНК прилягат, както на туристическите, така и на приключенските мотоциклети.

Здрава конструкция
Конструкцията на черупката се състои от термоформовани структурирани ABS черупки със здрава алуминиева рамка. Външният материал е устойчив на надраскване и гъвкав, след въздействие на удар черупката се връща в първоначалното си положение. При падане настрани силите на удара се поемат от пластмасовите ъгли и се пренасят върху алуминиевата рамка чрез 3D формата на капака. Добре обмисленият дизайн и взаимодействието на различните материали правят DUSC изключително здрав, със сравнително ниско тегло.

Може да се използва като топ каса или като страничен куфар
В допълнение към здравата си конструкция, DUSC впечатлява с универсалната си гъвкавост, когато се монтира на мотоциклета. Куфарът може да се монтира като топ каса с използването на заден багажник STREET-RACK или заден багажник ADVENTURE RACK (специфични за всеки модел мотоциклет), или като страничен куфар на страничен багажник PRO (специфичен за всеки модел мотоциклет) - независимо дали е ляв или десен. DUSC се предлага в два размера: версията M има капацитет от 33 литра, по-голямата версия L побира 41 литра и предлага място за каска.

Лесно закрепване и сигурно задържане
Независимо дали като топ каса или като страничен куфар, DUSC се прикрепя много лесно към мотоциклета. Куфарът се поставя върху точките за закрепване и се фиксира към багажника чрез заключващата система. Благодарение на двойната сигурност затварянето на куфара и закрепването към багажника е само с една заключвалка. В обширни тестове DUSC доказа, че надеждно задържа позицията си върху носача дори при силни вибрации и удари. По този начин DUSC е проектиран за различни приложения и също така е подходящ за продължителни офроуд турове.

Здрав и водоустойчив куфар
Може да се използва като страничен куфар или топ каса
Обем 33 литра
Лесно монтиране към заден багажник STREET-RACK, заден багажник ADVENTURE RACK или към страничен багажник PRO
Конструкция от термоформовани структурирани кори от ABS с дебелина 3 мм и алуминиева рамка
Съвместно заключваща система за затваряне на капака и към багажника
Защитни ъгли от страната на капака с интегрирани опции за закрепване
Интегрирани дръжки за носене
Интегрирани куки вътре в капака за поставяне на мрежа за организиране на багажа

Включено в доставката

1 x куфар DUSC M
2 x ограничители за капака
Инструкции за монтаж

Допълнителни аксесоари

Секретна ключалка за заключване на капака на куфара и към багажника (продава се отделно). SW-Motech LOC.00.745.10000
Мрежа закрепваща се от вътрешната страна на капака за организиране на багажа (продава се отделно). SW-Motech BC.ALK.00.732.10600/B

Подробности

Материал: ABS
Цвят: черен
Размер: 48.6 x 41.3 x 24.7 см
Общо тегло: прибл. 3.9 кг
Общ обем: 33 л.

Забележки:

Предлагат се също и комплекти:

Странични куфари комплект: DUSC с 2 странични куфара, специфичен за модела мотоциклет страничен багажник PRO и включен комплект за заключване.
Топ каса комплект: DUSC и заден багажник STREET-RACK или заден багажник ADVENTURE RACK специфични за модела мотоциклет и включен комплект за заключване.

Куфарите DUSC могат да се ползват и с повечето багажници Kappa/GiVi чрез адаптер SW-Motech GPT.00.152.36200/B или KFT.00.152.36000 (продават се отделно).

 

 

* * Наличност и информация за продукта

Наличност и доставка В наличност - доставка до 10 работни дни
Производител SW-Motech

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.