Моята кошница:

0 item(s) - 0.00 лв.
You have no items in your shopping cart.

Всичко за вас и вашия мотоциклет!


Звънете на

Мотобум 1: 02 955 91 22 и Мотобум 2: 02 884 01 51

Още изгледи

Кърпа за глава ZANheadgear® Bamboo, черна

Бърз преглед

Кърпата за глава ZANheadgear® Bamboo се отличава с еластична лента, която осигурява едновременно удобно и сигурно прикрепване около главата, може да се носи като лента за глава или кърпа за глава. Невероятен продукт за хората с дълги коси независомо мъже или жени. Направена от мека и еластична материя с бамбукови влакана, този кърпа е удобен за носене и има естествени антибактериални свойства както и устойчивост на миризми. Черен цвят. Материал: 61% памук, 32% бамбук, 7% еластан.

Силно намаляваща наличност! Възможно е продуктът да не може да бъде доставен!

Нормална цена: 33.00 лв.

Промоционална цена: 19.00 лв.

Детайли

Кърпата за глава ZANheadgear® Bamboo се отличава с еластична лента, която осигурява едновременно удобно и сигурно прикрепване около главата, може да се носи като лента за глава или кърпа за глава. Невероятен продукт за хората с дълги коси независомо мъже или жени. Направена от мека и еластична материя с бамбукови влакана, този кърпа е удобен за носене и има естествени антибактериални свойства както и устойчивост на миризми.  Черен цвят. Материал: 61% памук, 32% бамбук, 7% еластан.

Bambo

 Бамбукови влакна – те имат необичайната способност да “дишат” и да поддържат хладно. Поради кръстовидната структура на бамбука, преждите са пълни с миниатрюрни процепи и микро-отвори и осъществяват много по-добри абсорбиране и вентилация. Благодарение на тази специфична микро-структура, продуктите от бамбук могат да абсорбират и освобождават изключително бързо човешката пот. Бамбуковите влакна са естествено анти-бактериални и са обявени за “натуралния, зелен и екологичен текстилен материал от ново поколение на 21-ви век”.

Силно намаляваща наличност! Възможно е продуктът да не може да бъде доставен!

* * Наличност и информация за продукта

Наличност и доставка Силно намаляваща наличност - доставка до 2 работни дни
Производител ZANHeadgear

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.